طرز تهیه پیتزا خانگی در فر

برشته کردن خمیر به جای یک پوسته پیتزا سبک و مطبوع، یک بافت خرده ریز ایجاد می کند. اگرچه بسیاری از مردم از این واقعیت آگاه نیستند، اما پخت پیتزا در دمای پایین پیتزای بهتری تولید نمی کند. اگر به دنبال دستور پخت پیتزای ساده و خوشمزه هستید، پیتزا خانگی گزینه بسیار خوبی است.
مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود و در صورت لزوم آرد بیشتری اضافه کنید تا خمیر یکدست شود و هنگام فشرده شدن به دست نچسبد. انتقال به سطح تمیز؛ هر توپ را چهار یا پنج دور ورز دهید. با بالا آمدن خمیر، برخی از حباب های گاز تولید شده توسط مخمر با سوراخ کردن خارج می شوند. همچنین با شل کردن گلوتن می توانید خمیر را راحت تر فرم دهید. خمیر را با قلاب خمیر در میکسر ایستاده خود ورز دهید یا با قلاب خمیر با دست ورز دهید.

طرز تهیه پیتزا ساده

طعم های مختلف را امتحان کنید و به ذائقه خود توجه کنید. همچنین به مؤلفه هایی که استفاده کرده اید و همچنین مراحلی که برای دستیابی به دستاوردهای خود دنبال کرده اید، یادداشت کنید. پس از پایان خواندن، برخی از این دستور العمل ها را امتحان کنید. صرف نظر از این، ما می توانیم با وسایلی که در اختیار داریم یک پیتزای واقعاً خوب درست کنیم. اگر خمیر یخ زده بود، قبل از استفاده بگذارید یک شب در یخچال یخ بزند.

طرز تهیه پیتزا خانگی با سوسیس

پیتزای شما زمانی آماده است که لبه آن ترد و کمی قهوه ای شده باشد. آن را از فر خارج کرده و اجازه دهید 1 دقیقه بماند. پیتزای کاملاً پخته شما اکنون آماده سرو است. وقتی اجازه دادم به مدت 45 دقیقه در دمای اتاق بماند، حجم خمیر پیتزا Trader Joe دو برابر شد. اگر برای اتمام پروژه عجله دارید، بهتر است قبل از فرم دادن، اجازه دهید خمیر چند دقیقه ور بیاید.

طرز تهیه پیتزا خانگی در فر برقی

هر پیتزا را حدود 10 دقیقه بپزید، سپس پنیر موزارلا را به همراه سایر مواد اضافه کنید. روی خمیر را سوراخ کرده و روی سطح کار کمی آرد پاشی شده قرار دهید تا چند دقیقه استراحت کند. قبل از اینکه خمیر را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و به شکل دایره در آورید، حدود یک دقیقه ورز دهید. شکر و مخمر را در آب گرم می ریزند تا “شکفته” یا رشد کنند. اجازه دهید به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که حباب هایی روی سطح آب ظاهر شود.

طرز تهیه پیزا پپرونی

اجازه دهید پیتزاها بپزند تا پوسته قهوه ای شود و پنیر آب شود. با بلند کردن پیتزا به سمت پایین، می توانید مطمئن شوید که کف آن برشته شده است. یک کاسه را با کمی روغن زیتون چرب کنید و خمیر را داخل آن قرار دهید. خمیر را برگردانید تا روی آن کمی روغن گرفته شود. همه چیز را با هم به مدت 10 تا 15 دقیقه ورز دهید تا خمیر صاف و کشدار شود و سطح خود را آرد پاشی کنید.
طرز تهیه پیتزا با سوسیس و کالباس بدون فر

دیدگاهتان را بنویسید